Referenties

Dit zeggen anderen

"Inmiddels zijn mijn dochters al 15 en 12 jaar oud, beide met hulp van Katleen op de wereld gezet. Ik kijk dan ook tevreden terug. Katleen legt alles duidelijk uit en stelt je op je gemak. Hierdoor was ik voor beide bevallingen niet bang en goed voorbereid. Mocht er ooit nog 1 bijkomen dan weet ik wie mij mag begeleiden!"
Katleen Fissers verloskundige
Sabine
"Beste verloskundige die ik ooit heb gehad! Erg gezellig, persoonlijk en goede begeleiding. Legt alles duidelijk uit en laat je meteen op je gemak voelen!"
Katleen Fissers verloskundige
Chantal
"Katleen heeft mij heel goed begeleid tijdens mijn eerste zwangerschap. Ze is erg enthousiast en vrolijk en stelt je op je gemak tijdens de consulten. Er was ook altijd ruimte voor vragen. Ze heeft veel humor en een fijne nuchtere blik. Ik ben thuis bevallen van mijn dochter zoals ik graag wilde. Tijdens mijn bevalling was ze een grote steun en moedigde zij mij aan maar zorgde ze ook voor rust. Katleen is een top verloskundige met veel ervaring en liefde voor haar vak."
Katleen Fissers verloskundige
Lotte
"Katleen is een ontzettend fijn mens. Zowel tijdens als na de zwangerschap zeer goed door haar begeleid. Katleen weet je altijd gerust te stellen en je kunt al je vragen bij haar kwijt, maar ze is ook in voor een grapje!"
Katleen Fissers verloskundige
Mariska
"Tijdens mijn werkzaamheden bij het bevolkingsonderzoek kwam ik er achter dat er in de Zaanstreek geen verloskundige was die voor het bevolkingsonderzoek uitstrijkjes mocht maken. Aangezien Katleen met veel dames contact had die geen uitstrijkje wilden maken bij hun huisarts heb ik haar aangeprezen bij mijn leidinggevende en na een goede training en gesprekken mocht zij als enige verloskundige dit gaan doen in de Zaanstreek. Na veel twijfel of ik wel of geen spiraaltje wilde zetten ben ik als vriendin van Katleen bij haar op het spreekuur geweest om een spiraal te laten plaatsen. Dit ging heel vlot en zonder spanning. Ze is een lieve dame die weet waar ze het over hebt."
Katleen Fissers verloskundige
Patricia
"Katleen is heel lief, voelde me gelijk op mijn gemak. Rustige ontspannen sfeer en ze geeft hele duidelijke uitleg."
Katleen Fissers verloskundige
Nercy
"Goede verloskundige. Kundig, sociaal en begripvol. Voor zowel de zwangere, partner als de kinderen. We hebben haar als erg fijn ervaren. Alle drie kinderen heb ik Katleen gehad. Ik zou haar iedereen aanraden. Een verloskundige die niet naar de klok kijkt maar de tijd voor je neemt met een luisterend oor. Super fijn."
Katleen Fissers verloskundige
Esther
"Katleen heeft mij in 2012 begeleid tijdens mijn thuis bevalling. Ondanks dat ik vrij stoer mijn weeën kon handelen, raakte ik na het breken van mijn vliezen een beetje in paniek. Maar door de duidelijk, oprechte en lieve benadering en hulp van Katleen is alles goed gekomen en heb ik een prachtig zoon mogen krijgen. Ik was/ben ontzettend blij met Katleen ze is lief, grappig en duidelijk."
Katleen Fissers verloskundige
Jacqueline