Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Katleen Fissers. Ik ben geboren en getogen in de regio Antwerpen. Ik heb zelf 4 keer mogen ervaren hoe indrukwekkend en bijzonder het hele proces rondom zwangerschap en geboorte is. Ik ben de trotse moeder van 3 zoons (2006, 2007, 2009) en een dochter (2011).

 

Ik werk inmiddels ruim 19 jaar als verloskundige in de Zaanstreek. De afwisseling tussen de bevallingen en de spreekuren zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. De verscheidenheid aan cliënten en hun wensen maken van verloskunde het allermooiste vak. En hoe leuk is het als je werk toevallig ook je hobby is.

 

Na enkele jaren in een groepspraktijk heb ik gemerkt dat zowel cliënten als ikzelf veel blijer worden van 1 vast gezicht tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.  De focus ligt op deze manier veel meer op persoonlijke zorg en het opbouwen van een vertrouwensband.

 

De bekende lach en traan combineer ik graag met een portie humor. Van de vrouw die “even” bevalt, tot het stel dat het erg spannend vindt, of de dame die opkijkt tegen het plaatsen van een spiraaltje of het maken van een uitstrijkje… mijn doel is om kwalitatief goede zorg te leveren die afgestemd is op jouw behoeften en wensen. Vertel me gerust hoe ik jou het best kan ondersteunen.

 

Ik hoor graag wat jullie wensen zijn!

 

Warme groet,

 

Katleen

Zwanger worden? Verloskundige Katleen Fissers